Редактор: e-mail: Кадър и видео Фейсбук/бТВРепортерите но бТВ се включиха от Конгреса

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео Фейсбук/бТВРепортерите но бТВ се включиха от Конгреса
Коментари Харесай

Репортерите на БТВ на конгреса на БФС: Махнаха кабелите на звука, за да не чуваме какво става вътре. Държат ни на студено

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео Фейсбук/бТВ

Репортерите само че бТВ се включиха от Конгреса на БФС в НДК, с цел да разгласят, че има цялостно медийно затъмнение към това, което се случва вътре в залата.

" В пресцентъра, където като се изключи че нямаме достъп до главната зала, в която се организира Конгреса, ние сме в една стая, която не се отоплява и както може да забележите, сътрудниците вътре всички са с якета, само че това е по-малкия проблем. Пълно медийно затъмнение за изявления, за гласоподаване, най-вероятно и за преброяване на гласовете по-късно за медиите ", съобщи Димитър Тасев.

" Ръководството на футболния съюз даде монитори, на които за начало трябваше да виждаме какво се случва в залата. Нямаше обаче тон, махнаха кабелите за звука и не може да чуем нищо, а към този момент няма и картина. Изниква пълно медийно затъмнение и разбираме какво се случва на Конгреса посредством лъчение във фейсбук онлайн от делегати вътре и хората, които познаваме, с цел да може да ни пратят някаква информация, с цел да можем да бъдем осведомени ние и да предадем тази информация ", добави Флорина Иванова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР